Carmen Dijkstra tweede op judotoernooi in Den haag

Tijdens het Adidas Internationaal Residentie Judotoernooi, georganiseerd op zaterdag 11 en zondag 12 november door judovereniging Lu-Gia-Jen, hebben de wedstrijdjudoka’s van judovereniging THAG mooie successen behaald.

Het toernooi is uitstekend bezet met deelnemers uit binnen- en buitenland en voor de judoka’s van de -18 jaar is het een officieel meetmoment. Wie uitgezonden wil worden door Judo Bond Nederland naar buitenlandse toernooien, is het behalen van een prijs van groot belang.

Het lukte 2 judoka’s in de -18 jaar om er het podium te halen. Bo Sanders judode ijzersterk, maar verloor in de voorronde. In de herkansing eindigde hij op de derde plaats. Carmen Dijkstra verloor de finale, maar behaalde een formidabele tweede prijs.