Fanhouse voor Martine Smeets op herhaling bij café Steggink

Foto: Redactie

Tijdens het komend WK stelt cafébaas Harry Steggink wederom zijn kroeg in Geesteren beschikbaar om dit in te richten als het Martine Smeets Fanhouse.

Martine Smeets uit Geesteren zit bij de Nederlandse handbalselectie dat zich klaarstoomt voor het WK handbal in Duitsland. Handbalvereniging Stevo en Café Steggink slaan daarom weer de handen ineen voor het Martine Smeets fanhouse. De wedstrijden van het Nederlands dames handbalteam zullen gedurende het WK, dat duurt van 1 t/m 17 december, live te zien zijn op een groot scherm in het café aan de Dorpsstraat te Geesteren.

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 hadden beiden voor de eerste keer een Martine Smeets Fanhouse ingericht in het café. Dit werd een heus gekkenhuis voor het dorp Geesteren en omstreken. Alle wedstrijden werden live uitgezonden op een groot scherm en was het één en al gezelligheid in het bomvolle café. Lokale, regionale en later de landelijke media (zowel kranten, internet en televisie) schonken aandacht aan dit sfeervolle gebeuren.

Bij de spelen bleek de halve finale het eindpunt van Oranje. Uiteindelijk werd het team vierde.

Reacties

article
52833
Tijdens het komend WK stelt cafébaas Harry Steggink wederom zijn kroeg in Geesteren beschikbaar om
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20171114/fanhouse-martine-smeets-op-herhaling-cafe-steggink/
2017-11-14T10:47:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2016/08/16154927/DSC07064.jpg
Sport