De Tukkers 1 vergeet te scoren tegen NEO

De Tukkers speelde afgelopen zondag gelijk tegen NEO. Beide teams wisten niet tot scoren te komen: 0-0.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. De Tukkers 1 was zoekende en NEO was een aantal keer gevaarlijk via voorzetten.

Na 15 minuten kreeg De Tukkers 1 meer grip op NEO en had de thuisploeg moeite om het spel te maken. De bezoekers kregen via Ruben Hulshof een levensgrote kans om de scoren te openen. Jelle Hulskotte werd de diepte ingestuurd en legde goed breed op de meegelopen Ruben Hulshof. De doelman verkleinde zijn doel goed en wist de inzet nog net te keren.

Vlak daarna nam Robin Schär een vrije trap snel op Ruben Hulshof. Hij miste echter de bal. In de slotfase van de eerste helft werd ook een doelpunt van De Tukkers 1 afgekeurd. Tim Haarhuis stond in buitenspelpositie en zo bleef de stand 0-0.

Vlak na de thee had De Tukkers 1 het meeste balbezit. Er gebeurde het eerste kwartier van de tweede helft weinig voor beide doelen. NEO zag een goal afgekeurd worden wegens duwen. Aan de andere kant kreeg De Tukkers 1 nog 2 mogelijkheden. Kars Velthof schoot in het zijnet en Ruben Hulshof kopte de bal op de lat. De thuisploeg kreeg via de lange bal nog een goede scoringskans, maar de inzet van de aanvaller mistte kracht.

Volgende week zondag speelt De Tukkers 1 een uitwedstrijd tegen Suryoye-Mediterraneo. De aftrap is om 14.00 uur.