Handbaldames van De Tukkers winnen met overmacht

Foto: Frank Visschedijk Fotografie

Het eerste damesteam bij de handballers van De Tukkers won zaterdag thuis met gemak van tegenstander DOS uit Emmer-Compascuum. Een speelster doet verslag.

“Omdat DOS maar 1 punt minder had dan ons beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Het liep echter heel anders deze avond en dat kwam voor ons toch wel onverwachts.”

“In de voorbereiding was DOS uitgebreid geanalyseerd. Hun loopwegen en schotlijnen waren vooraf duidelijk in kaart gebracht. Met deze informatie kon trainer/coach Arjan Averink een goed tactisch plan neer zetten. Dat plan werd door ons uitstekend uitgevoerd.”

“In de eerste helft wist DOS slechts 3 keer te scoren terwijl wij 16 keer raak schoten. Aanvallend werd DOS gedwarsboomd door een solide verdediging, die telkens door had wat de tegenstander van plan was. Marlin Wissink wist enkele goede reddingen te verrichten waardoor we vol vertrouwen de tweede helft ingingen.”

“Ook in de tweede helft zijn wij geen enkel moment in gevaar geweest en wisten wij vanuit alle posities te scoren. De aanvalslust van DOS was inmiddels al getemperd en de tegenstander kon zich nog moeilijk opladen. De wedstrijd werd vakkundig uitgespeeld en ook de reserve speelsters kregen hun kansen. Uitslag 31-10 dat was overtuigend winnen.”

“Helaas was het geen spannende wedstrijd voor ons trouwe publiek, maar de twee punten werden wel dankbaar in Albergen gehouden.”

“Volgende week weer een topwedstrijd. Wat een heerlijke competitie met vele mooie wedstrijden. Tijdens deze wedstrijd werd Arjan beoordeeld op zijn coachen. Hij behaalde deze avond zijn HT4 diploma. Super en van harte gefeliciteerd.”

Reacties

article
53744
Het eerste damesteam bij de handballers van De Tukkers won zaterdag thuis met gemak van
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20171204/handbaldames-tukkers-winnen-overmacht/
2017-12-04T17:59:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2017/11/27152734/dames1foto2.jpg
Sport