Marcel Waaijer terug op het vertrouwde nest

Foto: Marcel Waaijer

Een oude bekende zal komend seizoen de scepter zwaaien over de eerste selectie van TVC’28: Marcel Waaijer uit Langeveen.

De nieuwe hoofdtrainer, die al 20 jaar actief is langs de velden, keert terug bij de voetbalclub waar hij tussen 2000 en 2003 al als oefenmeester van het eerste elftal actief was.

Marcel heeft in het verleden altijd een goed gevoel gehad bij de club TVC’28 en ook gehouden. Ook ziet hij een uitdaging in de compleet nieuwe selectie dat op een mooi niveau acteert. Hij vult aan: “Ik vind dat ik mezelf ook grondig ontwikkeld heb, door de ervaring ben ik een ander type trainer geworden. Nog steeds gedreven, maar met een meer beschouwende en verantwoordelijkheid weggevende kijk op het voetbal. Ik kan me inmiddels scharen onder de ervaren trainers. Ik hoop dat deze ervaring ons mede tot goed en attractief voetbal brengt met de nodige successen. Ik zie al uit naar de nieuwe samenwerking en hoop me naast het samenstellen van het eerste elftal ook te verdiepen in de rest van de mensen binnen TVC’28.”

Palmares

In 1999 begon Marcel als hoofdtrainer bij VC Fleringen in de vijfde klasse. Vervolgens was hij 3 seizoenen hoofdtrainer bij TVC’28. In het eerste seizoen promoveerde hij via de nacompetitie van de vierde klasse naar de derde klasse.

Vanaf 2003 verbleef de Langevener 4 seizoenen als hoofdtrainer bij zaterdagclub DOS’37 in Vriezenveen. Al die seizoenen in de tweede klasse eindigde zijn team in het linkerrijtje. Vervolgens was hij 3 seizoenen actief als hoofdtrainer bij VV Den Ham.

Vanaf 2010 ging Marcel aan de slag bij FC Berghuizen. Ook daar bleef hij 3 seizoenen. De afgelopen 5 seizoenen was Marcel actief als hoofdtrainer bij ASC’62 in Dalfsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen