Jolly Jumpers 1 sluit de eerste seizoenshelft af met winst

Gisteravond om 21.00 uur stond de wedstrijd tegen Hoofddorp op het programma voor het eerste team basketbalvereniging Jolly Jumpers.

Het was een lange reis voor de dames uit Tubbergen en de thuisploeg was niet helemaal georganiseerd, waardoor er langer ingelopen moest worden.

De eerste helft moest Jolly Jumpers 1 nog even in hun spelletje komen. Bij de dames van Hoofddorp vielen de schoten wel, maar de dames uit Tubbergen lijken niet helemaal gefocussed. De koppen bij elkaar en zoeken naar het goede spel, dat was nog wel een lastige taak voor de Jumpers. Toch wisten ze een voorsprong op te bouwen. Ruststand: 20-27

In de tweede helft herpakten de Tubbergse dames zich. Door de positiviteit op het veld, slim te spelen en hard te werken liet Jolly Jumpers 1 goede aanvallen zien. Hoofddorp speelde ook slim en wou niet verliezen. Er werd stukken beter verdedigd dan in de eerste helft en de open man wordt weer gevonden in de aanval. Jolly Jumpers 1 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en ging met de winst terug naar huis: 55-65.

Zondag 14 januari staat de eerste thuiswedstrijd van 2018 op de rol. Er wordt om 14.15 uur gespeeld tegen US uit Amsterdam.