Harry Steggink benoemd tot lid van verdienste bij STEVO

Harry Steggink begroet een aantal STEVO-spelers
Foto: STEVO

Harry Steggink is gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging STEVO benoemd tot lid van verdienste.

De gedecoreerde, alom bekend als eigenaar van café Steggink aan de Dorpsstraat in Geesteren, werd door clubvoorzitter Eddy Droste geprezen en bedankt voor zijn vele bijdragen aan de vereniging.

Samen met zijn echtgenote Yvonne was Harry eerder op de dag met een huifkar opgehaald vanaf hun woning. Ze reden daarmee naar de kantine van STEVO, vergezeld door de spelers van de A1-junioren. Daar werd het echtpaar sfeervol onthaald door voetballers die brandende fakkels vasthielden.

Café Steggink, Harry Steggink en STEVO vormden volgens Droste in de afgelopen decennia een drie-eenheid. Elftallen vertrokken er naar uitwedstrijden, kampioenschappen werden hier gevierd en degradaties in mineur samen beleefd. Droste: “We blijven ook in de toekomst onlosmakelijk verbonden, nu als duo, Harry Steggink en STEVO.”

Het horecabedrijf, dat op 1 januari de deuren sloot, was gedurende 53 jaar het clubcafé van STEVO: tal van teams vertrokken vanaf café Steggink naar uitwedstrijden, het horecabedrijf was hoofdsponsor van de jeugdafdeling en shirtsponsor van de A1-junioren. Clubleden dienen vanaf nu te vertrekken vanaf de accommodatie. Bij terugkomst in Geesteren is de beslissing aan de elftallen zelf waar ze hun derde helft gaan doorbrengen, laat de club weten.

Harry was zelf een talentvol speler en trad later op als (keepers)trainer en leider bij veel jeugdelftallen en het eerste team.

Nadat de versierselen waren opgespeld, kreeg Harry ook nog een ingelijst STEVO-shirt uitgereikt van jeugdvoorzitter Erik Kottink.

Reacties

article
54659
Harry Steggink is gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging STEVO benoemd tot lid van verdienste.
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20180108/harry-steggink-benoemd-tot-lid-verdienste-stevo/
2018-01-08T15:11:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/01/08151050/Harry-Steggink.jpg
Sport