Nieuw wedstrijdtenue voor biljarters RoyalS TT

Foto: Royal TT

Voor de biljarters van RoyalS TT (voorheen Steggink TT) is sinds de zomervakantie een nieuw tijdperk aangebroken. Met het vooruitzicht dat café Steggink op korte termijn haar deuren zou sluiten, moest er een nieuwe locatie gezocht worden om de competitie in de toekomst voort te zetten.

Na een aantal dagen van wikken en wegen is de uitnodiging van café Royal aan de Langeveeense weg in Geesteren aanvaard en kon tevens de wens om op donderdagavonden te blijven spelen worden vervuld.

Andere naam, nieuw shirt

Bij een andere locatie spelen betekent ook een naamsverandering. De letters TT moesten hoe dan ook in stand worden gehouden, want met de betekenis Team Tweespan blijft de oorsprong van dit team intact. Derhalve is gekozen om verder te gaan onder de naam RoyalS TT.

De oude shirts waren onbruikbaar geworden en nieuwe shirts met eigen logo werden gedrukt. Dat een en ander bekostigd kon worden, danken de biljarters aan de eigen sponsoren binnen de gelederen en de eigenaren van café-cafetaria Royal.

Maikel Oldenburger van Oldenburger Metsel- en Timmerwerken uit Almelo en Gerlo Fokke (Mbf – Montagebedrijf Fokke), eveneens gevestigd in Almelo, bekostigden het grootste deel van de prachtige shirts, terwijl ook de bijdrage van café Royal er uiteraard mocht zijn.

Binnen de biljartvereniging BOG/KOT, waarin dit team competitief opereert, is het ongebruikelijk dat teams zulke shirts dragen. Dat maakt dit team wel uniek, waarmee deze jongens duidelijk willen maken dat eenheid en saamhorigheid bij hen hoog in het vaandel staan.

Foto

De achterste rij: Huub Rietmeijer, Rocher Stroot, Patrick Hegeman en Gerlo Fokke.

De voorste rij: Zi Xian Wu (uitbater van café Royal), Maikel Oldenburger, Tom Kamphuis en Ronnie Eenkhoorn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen