Eerste thuisnederlaag voor Jolly Jumpers 1

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd van 2018 op het programma voor het eerste team van basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen.

De wedstrijd tegen US Amsterdam ging het eerste kwart gelijk op. De dames van Jolly Jumpers 1 waren zoekende in het eerste kwart om de aanval te laten lopen. Kwartstand: 15-10.

Het tweede kwart begon rommelig aan beide kanten. Jolly Jumpers 1 wist zich te herpakken wat een 25-20 ruststand opleverde.

Na rust kwamen de Jumpers goed uit de kleedkamer. De open man werd gevonden en de defence zat dicht. Wat resulteerde tot een voorsprong van 37-29.

Amsterdam begon fel aan het vierde kwart, waardoor Jolly Jumpers 1 zich lieten verrassen. De thuisploeg kond zich niet herpakken en de Amsterdammers profiteerden hiervan. Met een eindstand van 42-45 is de eerste thuisnederlaag van dit seizoen een feit.