Hendriksen en Plegt-Vos steken Langeveen 1 in het nieuw

Foto: VV Langeveen

Binnen VV Langeveen bestond al langer de wens om het eerste elftal van uniforme presentatiekleding te voorzien, zodat de spelers zowel bij thuis- als uitwedstrijden meer herkenbaarheid en een professionelere uitstraling vertonen.

Om die wens te vervullen werd een kledingpakket aangeschaft bestaande uit trainingspakken, polo’s en trainingstops, uiteraard in de clubkleuren oranje-zwart en voorzien van het clublogo. Om de aanschaf van deze nieuwe kleding mogelijk te maken werden de sponsoren bouwbedrijf Plegt-Vos en accountantsbureau Hendriksen bereid gevonden om een sponsorbijdrage te leveren, waarbij als tegenprestatie de kleding ook van hun bedrijfslogo’s werden voorzien.

Als blijk van waardering werden de beide sponsoren zondag 8 april voor aanvang van de wedstrijd Langeveen 1 tegen RKSV Bornerbroek uitgenodigd en met gebak en bloemen bedankt voor hun bijdrage. Op de foto staat sponsor Gerbert-Jan Hendriksen met spelers en staf van het eerste elftal en hun nieuwe kleding.

Bij deze wil VV Langeveen, en met name de spelers van het eerste elftal, de sponsoren Hendriksen en Plegt-Vos nogmaals enorm bedanken voor deze financiële ondersteuning.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen