Vasse 1 weet weer niet te winnen

Het eerste elftal van SV Vasse heeft voor de vierde wedstrijd op rij geen 3 punten kunnen bijschrijven, want op een doordeweekse donderdagavond was RSC uit Rossum met 0-1 te sterk.

Het begin van de wedstrijd was vanuit Vasser kant niet best. Er was geen beleving, geen overtuiging en geen werklust. Het was dan ook RSC wat in de eerste helft de betere kansen had, en eigenlijk recht had op een strafschop. Vasse 1 stelde hier vrij weinig tegenover en leek vooral tegen zichzelf te voetballen.

Na rust kwam Vasse 1 feller uit de kleedkamer en ging nadrukkelijker op zoek naar de openingstreffer. Maar verder dan enkele afstandsschoten kwamen de blauwhemden deze avond niet.

Aan de andere kant wist RSC wel te scoren. De aanvaller van RSC trok naar binnen, gaf een steekbal tussen de verdediging en keeper en uit een kluts wist RSC voor de 0-1 aan te tekenen. Vasse 1 moest hierdoor nog meer komen en creƫerde nog enkele kansjes via Daan Haarhuis en Tijmen Reinerink, maar beide ballen ging voorlangs. Vasse 1 verliest dus voor de tweede keer op rij.

Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Sportclub Overdinkel op het programma. Gezien de vorige ontmoeting, waarbij de grensrechter van de dienstdoende club een grote rol speelde in het scoreverloop, verwacht iedereen een messcherp Vasse 1.