Jolly Jumpers staat stil bij een halve eeuw basketbal in Tubbergen

Foto: Jolly Jumpers

Op 1 augustus 2019 bestaat basketbalvereniging Jolly Jumpers precies 50 jaar.

Een halve eeuw basketbal is een prachtige mijlpaal die ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Er is daarom een jubileumcommissie gevormd van mensen die al wat langer of wat minder lang betrokken zijn bij Jolly Jumpers en stuk voor stuk de vereniging een warm hart toedragen.

De jubileumcommissie bestaat uit Huub Frons, Agnes Steggink-Koopman, Bart Droste, Jan Boerrigter, Jet Hendriks, Elly Buyvoets en Karel Sleiderink. Zij zijn onlangs voor het eerst bij elkaar geweest en gaan zich bezighouden met de feestelijke invulling van het jubileum. Zij zullen hierbij ondersteunt worden door het bestuur en door Jonne Broekhuis van de website-commissie.

Oproep

In 50 jaar tijd hebben de verenigingsleden heel wat mooie momenten mogen beleven, maar is helaas niet alles centraal bewaard gebleven. Wie bijzonder (beeld)materiaal in bezit heeft, doet de club een groot plezier door dit met hen te delen via [email protected].

Foto

Op de foto staan de volgende personen: Huub Frons, Agnes Steggink-Koopman, Karel Sleiderink, Jan Boerrigter en Bart Droste.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen