Langeveen 1 delft het onderspit tegen UD Weerselo

Op deze warme zondag werd ’s middags door het eerste elftal van VV Langeveen een bezoek gebracht aan UD Weerselo.

Er werd om 14.00 uur afgetrapt. Na het eerste fluitsignaal werd er door beide teams goed gevochten.

Na 5 minuten was het al raak voor de Weerseloërs. Nadat een voorzet van de linkerkant werd genomen, werd deze er bij de tweede paal ingelopen door de attente speler: 0-1.

Nog geen 10 minuten later was het ook raak voor Langeveen 1. Nadat Wessel Waayer de bal aan Stan Mensen gaf, schoot die de bal buiten het bereik van de keeper in de verre hoek: 1-1.

In de 19e minuut kwam er uit een kluts de bal terecht bij de linksbuiten van UD die hem over de keeper heen schoot. De bal kwam tegen de lat en werd ingekopt: 1-2. Daarna werd er door beide partijen goed gevoetbald, maar niet meer gescoord.

Beide teams begonnen de tweede helft sterk. De kansen waren er aan beide kanten, maar werden niet afgemaakt. Langeveen 1 probeerde aanvallend te voetballen en probeerde kansen te creëren. Uiteindelijk kwam er een kans die niet goed werd afgelegd. In de 90e minuut had UD een corner die in de kluts werd ingeschoten: 1-3.

Eindstand 1-3. Volgende week moet Langeveen 1 uit tegen TVV Enschede.