Reutum 1 komt net tekort voor een stuntje

Foto: VV Reutum

Het eerste elftal van VV Reutum kwam vanmiddag in Hengelo net tekort voor een punt bij kampioenskandidaat Barbaros.

Wout Slaghekke was weer volledig fit en begon in de basis, dit ging ten koste van Sam Holsink.

De eerste helft waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Barbaros probeerde voetballend er door te komen door de sterke spits in te spelen en van daaruit het spel te verlegen. Reutum 1 had hier in defensief opzicht een zware kluif aan, maar hield zich goed staande. Wanneer het de bal veroverde, kreeg het in de omschakeling veel ruimte en zo werden de Reutummers enkele malen gevaarlijk.

De 2 ploegen deden voor rust weinig voor elkaar onder en dus werd er gerust met een stand van 0-0.

In de tweede helft kwam Reutum 1 een stuk minder scherp uit de kleedkamer. Waar het de eerste helft vol energie de strijd aan ging, liet het nu het initiatief aan Barbaros. Dit resulteerde al snel in een tegentreffer. De rechtsback van Barbaros haalde van ongeveer 25 meter uit en de bal vloog bij de tweede paal binnen.

Barbaros had hierna het betere van het spel, maar het mistte scherpte in de afronding of keeper Ruben Groothuis stond in de weg. Reutum 1 kwam via een kopbal van Wout Mensink en een mogelijkheid voor Jord van der Aa nog dicht bij de gelijkmaker, maar dit bleek niet genoeg.

Aankomende donderdag staat de inhaalwedstrijd tegen Juventa op het programma. Om 19.30 uur wordt op De Kottenbrei afgetrapt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen