Magic Four opnieuw het sterkst op STEVO-voetvolleytoernooi

Magic Four en Net Niet in de finale
Foto: STEVO

De zesde editie van het voetvolleytoernooi, wat zaterdagmiddag op sportpark de Peuverweide werd gespeeld, overtrof opnieuw alle verwachtingen.

De 60 teams op het hoofdveld van de Peuverweide zorgden onder zomerse weersomstandigheden voor een prachtig verloop, waarin de vier van Magic Four met Thijs Masselink, Niels Keppelink, Onno Leus en Robert Hegeman aan het eind de beker omhoog mochten houden. Zij werden namelijk de winnaar. De mannen van Net Niet met Thomas Steggink, Justin Oude Booijink en Wout Gehring speelden ook heel goed deze dag, maar tegen het geweld van Magic Four waren ze niet opgewassen. Beide finalisten zijn de laatste jaren overigens steevast voorin te vinden en wonnen al eerder het toernooi.

Gerard Wesselink en Nico Buunk deden na afloop op het volle terras de prijsuitreiking en staken de loftrompet uit over aan de organisatie, de ruim 250 deelnemers, het kantinepersoneel, de vele scheidsrechters en aan iedereen die op welke wijze dan ook had mee geholpen om het voetvolleytoernooi tot een geslaagde activiteit te maken. Loftuitingen aan alle teams waren er ook van Richard Mensen namens de toernooicommissie en Charel Nijhuis, die sprak vanuit het hoofdbestuur van de club.

Tim Steggink mocht de inhoud van de grote boodschappenmand mee naar huis nemen. Hij wist de waarde ervan het best in te schatten. Bennie Oosterik kreeg een jaar lang gratis onderhoud aan zijn cv-ketel aangeboden van sponsor Wesselink Buunk.

Jeroen Booijnk van Rent’n a Play vermaakte deze middag de jongste jeugd op het kunstgras van de Peuverweide met een leuk toernooitje bumpervoetbal.  Ruim veertig enthousiastelingen kwamen op dit nevenevenement bij het voetvolleytoernooi af en de hilariteit was groot. “wel erg warm in zo’n plastic bal, maar heel mooi om te doen”, was de reactie van de kinderen die er aan meededen.

Die warmte, daar heeft de organisatie van het voetvolleytoernooi overigens wat mee. De weergoden laten Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder al 6 jaar niet in de steek. En dat mooie weer zorgde er tevens voor dat het zaterdagavond nog lang gezellig bleef op de Peuverweide, waar de muzikale omlijsting kwam van Droste Draait Door met Coen Droste achter de knoppen.

Deze week al wordt het toernooi door de organisatie geëvalueerd en ongetwijfeld zullen dan de eerste voorbereidingen al weer worden getroffen voor de zevende aflevering in 2019.

Reacties

article
60233
De zesde editie van het voetvolleytoernooi, wat zaterdagmiddag op sportpark de Peuverweide werd gespeeld, overtrof
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20180611/magic-four-opnieuw-sterkst-op-stevo-voetvolleytoernooi/
2018-06-11T08:15:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/06/11081446/DfRKAEkX0AEUwyd.jpg
Sport