Turners vallen in de prijzen tijdens Overijsselse kampioenschappen

De turn(st)ers van Triade hebben uitstekend gepresteerd op de finale van de gymnastiek- en turncompetitie van de regio Overijssel.

Dat toernooi werd afgelopen zaterdag in Borne gehouden. Dit jaar hebben 8 van de 11 deelnemende teams zich in de voorrondes geplaatst voor de finale.

Overijssels kampioenen

Het hoogste podium mocht dit jaar maar liefst door drie teams van Triade worden betreden. In de categorie meisjes 6-7 jaar gymcompetitie ging het team uit Tubbergen met de beker, behorende bij het Overijsselse kampioenschap naar huis.

In de categorie
meisjes 13 jaar en ouder turncompetitie werd het mix-team Tubbergen/Almelo Overijssels kampioen.

Dit jaar deden bij Triade voor het eerst ook twee jongensteams mee. Het debuterende team jongens 6-7 jaar gymcompetitie werd dan ook knap eerste en dus eveneens Overijssels kampioen in deze categorie.

Podiumplaatsen

De teams meisjes 6-7 jaar gymcompetitie Almelo/Aadorp/Mariaparochie, 8-9 jaar Tubbergen en 10-12 jaar Tubbergen/Aadorp wisten de derde plaats te behalen. Ook de jongens 8-9 jaar gymcompetitie werden derde. De dames en heren mochten met een mooie bronzen medaille naar huis.

Op de foto de Overijsselse kampioenen in de categorie 6-7 jaar en de winnaressen van het brons in de categorie 6-7 jaar en 8-9 jaar. Ook het team meisjes 8-9 jaar Almelo/Mariaparochie met hun leiding (Laurissa, Romee, Dieke, Amke, Brenda, Tess, Melanie, Lisanne en Nadischa) staan op deze foto.

Herinneringsmedaille en diploma’s

Het team 8-9 jaar Almelo/Mariaparochie heeft ten opzichte van de voorrondes veel verbetering laten zien. Helaas zijn ze niet op het podium geëindigd, maar met een mooie herinneringsmedaille aan deze finale kan ook dit team tevreden terugkijken op de wedstrijden. Alle teams hebben een goede prestatie geleverd op de wedstrijden en hebben een mooi diploma met hun individuele cijfers gekregen.

Op deze foto de Overijssels kampioenen in de categorie meisjes 13 jaar en ouder en jongens 6-7 jaar. Daarnaast staan op deze foto de bronzen medaillewinnaars meisjes 10-12 jaar en jongens 8-9 jaar met de leiding (Evelien, Amke, Melanie, Merel, Romee, Lisanne
en Nadischa).

Reacties

gallery
60246
De turn(st)ers van Triade hebben uitstekend gepresteerd op de finale van de gymnastiek- en turncompetitie
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20180611/turners-vallen-prijzen-tijdens-overijsselse-kampioenschappen/
2018-06-11T11:39:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/06/11112429/foto2-1-e1528709953198.jpg
Sport