Willem Greve zegeviert op Schröder Masterclass

Willem Greve heeft Schröder Masterclass 2018 gewonnen.

Met zijn paard Karewitz was hij de snelste in een veld van 18 deelnemers. Er werd gestreden voor iedere seconde, maar uiteindelijk was de Markeloër de allersnelste. Halverwege zijn rit lag hij al voor op z’n concurrenten en dat wist hij vol te houden tot de eindstreep. De enige ruiters die bij de tijd van Willem Greve in de buurt kwamen waren Gerco Schröder met Glock’s Debalia uit Tubbergen en Peter Olthof met Dokyra Fortuna uit Langeveen.

Eric ten Cate

Voor drievoudig winnaar (2015, 2016 en 2017) Eric ten Cate uit Geesteren zat het er in de tweede ronde al op. Dit jaar liet hij zijn crack ECW Blue Sky thuis en nam hij zijn nieuwe troef AutoBas Dairone mee die ook zeer zeker een goede indruk achterliet.

Uitverkocht stadion

Met ruim 5.000 bezoekers er was geen plekje meer vrij rondom de geïmproviseerde zandpiste op het centrumplein van Tubbergen. “Zoveel publiek zorgt voor zo’n bijzondere sfeer”, vertelt organisator en deelnemer Rob Scherphof. “Ook mooi hoe Willem Greve daar dan gebruik van maakt. Ik denk dat iedereen een fantastische avond heeft gehad.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen