Waterpoloërs klaar voor een nieuw seizoen

Afgelopen weekend zijn het eerste dames- en herenteam van waterpoloclub VKC’03 afgereisd naar Iserlohn om zich voor te bereiden op een nieuw seizoen.

Na een warm onthaal van de plaatselijke waterpolovereniging maakten eerst de dames zich klaar voor een oefenwedstrijd tegen de Duitser en waarna de Heren konden aantreden. Na de oefenwedstrijden werd er genoten van het altijd goede eten in Duitsland. Tegen de tijd dat het eten was weggezakt moesten de dames en heren zich weer klaar gaan maken om te trainen in het (koude) bad. Na een kleine 2 uur in het water te hebben gelegen werd het hoog tijd voor een welverdiende Duitse avond met barbecue en bier.

Zondagochtend moest er vroeg worden opgestaan om wederom tegen de Duitse tegenstanders te spelen. Onder perfecte weersomstandigheden werden de laatste oefenwedstrijden gespeeld en werd er gezamenlijk afgesloten met een lunch. Al met al een zwaar maar geweldig weekend. Of dit weekend geholpen heeft wordt 22 september duidelijk, dan spelen Dames 1 & Heren 1 hun eerste wedstrijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen