Vasse 1 wint ook van Reutum 1 en bekert verder

Het eerste elftal van SV Vasse heeft al haar drie bekerwedstrijden met winst afgesloten.

Tegen DTC werd twee weken geleden met 0-1 gewonnen. Een week later was Bornerbroek de tegenstander, deze wedstrijd wist Vasse 1 met 5-0 te winnen.

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Reutum 1 op het programma. Omdat Reutum 1 ook twee keer had gewonnen moest Vasse 1 winnen om door te bekeren. De eerste helft leek het alsof Vasse 1 niet door wilde in de beker, na een dramatische eerste helft stond het 0-2 voor Reutum 1.

In de tweede helft tapte Vasse 1 uit een ander vaatje en boog de wedstrijd volledig om. Door doelpunten van Sam Haarhuis, Stefan Weersink en twee van Tim Dierink werd de wedstrijd winnend afgesloten en mag het zich opmaken voor de tweede ronde van de beker.

Komende zondag start de competitie in de 4e klasse A met een thuiswedstrijd tegen het gedegradeerde Oldenzaal, dat dus na een verblijf van twee seizoenen hogerop terug is als tegenstander van Vasse 1. Het eerste succes in het prille seizoen is al behaald door de gasten, met de eindoverwinning op het prestigieuze Twente Tournament van UD Weerselo. In de daaropvolgende bekerwedstrijden werden wisselende resultaten geboekt.

Voor de thuisploeg, nu voor het derde seizoen onder leiding van trainer/coach Mark Bolink, is het te hopen dat de steunpilaren Len Veelers en Tom Wiefferink zijn hersteld van de opgelopen blessures. Zoals gebruikelijk worden de thuiswedstrijden op ’t Lankamp afgetrapt om 14.00 uur.