MVV 1 pakt een punt bij SDC’12

Na de bekerwedstrijden stond afgelopen zondag de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de hoofdmacht van MVV’29.

Onder regenachtige omstandigheden gaf de scheidsrechter het beginsignaal. Na een gelijkopgaande openingsfase kwam een verdediger van MVV 1 ongelukkig uit een hard duel. Dit resulteerde in een vroege wissel.

Na kansen over en weer, glipte Koen Ter Wee op snelheid langs de verdediging en middels een scherpe voorzet wist hij Roy Huls te bereiken. Die bleef rustig en kon beheerst binnen schieten. De ruststand was dan ook 0-1 in het voordeel van de ploeg uit Harbrinkhoek.

Na rust was het SDC’12 dat sterker uit de kleedkamer kwam. MVV 1 kon meerdere malen op zijn sluitpost rekenen, maar na een knullige scrimmage viel de bal voor de voeten van de aanvaller van de thuisploeg. Die kon vervolgens makkelijk inschieten en tekende voor de 1-1.

Na een aantal kleine kansjes over en weer stond er na 90 minuten het terechte gelijkspel op het scorebord.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Schalkhaar op het programma.