Manderveen 1 zakt door de ondergrens

Vandaag werd de wedstrijd Langeveen 1 – Manderveen 1 afgewerkt op sportpark ’t Schreuder.

Helaas was het voor de Manderveners geen wedstrijd om naar terug te kijken, want na een kwartier spelen was de stand al weer 1-0. Vervolgens werd er verder in de wedstrijd een sliding getrokken in de 16 meter wat werd bestraft met een penalty, deze werd benut door Langeveen waardoor de stand op 2-0 werd gebracht. Verder in de eerste helft werd er ook nog de 3-0 gescoord door Langeveen 1.

In de rust werden er een aantal wissels door gevoerd door Manderveen 1 om er toch nog wat van te maken. De scheidsrechter floot voor alle duwtjes. In de tweede helft had Langeveen 1 een corner waarbij iedereen bij een man stond, maar toch had iemand ruimte om te schieten en dit was dan ook de 4-0.

Verder in de wedstrijd werd er een aanvaller vrij gelaten waardoor die ruimte had om te schieten en dit werd dan ook de 5-0. DeĀ  6-0 daar in tegen was een eigen doelpunt van Nick Reinerink, deze werd veroorzaakt door dat er een vrije trap voor de goal werd geslingerd. Al met al een kansloze nederlaag tegen de buren uit Langeveen.

Volgende week wacht de thuis wedstrijd tegen Fleringen 1.