DTC’07 maakt het Manderveen 1 moeilijk

Zondagmiddag om 14:00 uur werd er afgetrapt voor de derby DTC’07 tegen Manderveen 1.

De roodhemden kregen van de trainer de opdracht mee om meteen veel druk te zetten op de tegenstander en voerden dit ook goed uit. Dit resulteerde in een aantal goede kansen in de eerste 15 minuten.

Helaas was het toch DTC dat scoorde uit een goed benutte vrije trap. Kort daarna scoorde DTC’07 nogmaals uit een goed uitgespeelde aanval.

Ondanks de 2-0 achterstand bleef Manderveen goed druk zetten op de tegenstander wat alleen niet meer resulteerde in goede kansen.

In de tweede helft ging het wederom gelijk op met kansen aan beide kanten. Na een slecht genomen vrije trap van Manderveen 1 wist DTC’07 de bal te veroveren en te scoren uit de counter die hierop volgde.

Hierna kreeg Manderveen 1 nog enkele goede mogelijkheden om te scoren, maar het geluk bleek niet aan hun zijde.

De eindstand was 3-0, maar er had meer ingezeten voor Manderveen 1 waarin het veel strijd leverde en zeker niet minder was dan de tegenstander. Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen Phenix op het programma.