Gelijkspel voor TVC 1 in Heino

Foto: TVC'28

Het eerste elftal van TVC’28 moest zondag tegen Heino aantreden.

Tijdens de warming-up viel Maarten oude Avenhuis geblesseerd uit, waardoor Olivier Gillis in de basis begon.

De beginfase van het duel kenmerkte zich aan veel balverlies aan beide kanten. Zowel TVC 1 als Heino had moeite om langdurig in balbezit te blijven. Hierdoor kenmerkte het eerste half uur aan veel duels rondom de middellijn.

TVC 1 werd gevaarlijk door aantal aanvallen over de rechterflank via Olivier Gillis. Helaas leidde dit nog niet tot grote scoringsmogelijkheden. Naar mate het duel vorderde bleven grote scoringskansen uit.

De grootste kans was van Tom Koelman die zijn kopbal rakelings naast zag gaan. Hierdoor gingen beide ploegen rusten met een 0-0 stand.

In de tweede helft bleef het spelbeeld vrijwel identiek. Via direct spel probeerde TVC 1 desondanks nog tot gevaarlijke momenten te komen, maar helaas bleven deze uit.

Vanuit een standaardsituatie werd TVC 1 nog gevaarlijk door een schot van Kelvin Stopel.

In de slotfase van het duel probeerde zowel TVC 1 als VV Heino nog tot een slotoffensief te komen. Waar de ploeg uit Tubbergen via een schot van Mauro Plegt nog dicht bij de 0-1 leek, kwam het even later goed weg nadat uit een corner de bal uiteen spatte op de lat.

Een terechte puntendeling, zowel op basis van het veldspel als kansen die beide ploegen wisten te creƫren. Volgende week staat het uitduel tegen Rhoda Raalte op het programma van TVC 1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen