Reutum 1 wint opnieuw

Voor het eerste elftal van VV Reutum stond zondag de thuiswedstrijd tegen WVV uit Hengevelde op het programma.

Na enkele weken van afwezigheid kon Mark Morskieft weer zijn opwachting maken. Helaas moest Ramon Eerdman deze week noodgedwongen bij de training afhaken en dit zorgde er voor dat er op diverse posities geschoven moest worden.

In de beginfase gingen beide ploegen gelijk op. Er werd snel druk gezet door beide ploegen en dit zorgde er voor dat er weinig kansen werden gecreƫerd. Na ruim twintig minuten was het Reutum 1 dat voor de openingstreffer zorgde. Een corner van Sam Holsink werd door Lindsay Moncherry binnengeschoten.

Even later werden de Reutummers opnieuw gevaarlijk vanuit een corner. Jan Aarnink schoot de afvallende bal hard binnen maar helaas trof hij de paal. Na een halfuur spelen werd ook WVV gevaarlijk. Een vrije trap werd bij de tweede paal neergelegd en de inkomende speler kopte net voorlangs, hier kwam Reutum 1 goed weg.

Vlak voor rust breidde Reutum 1 de voorsprong uit. Mark Morskieft soleerde door de verdediging van de gasten en schoot laag binnen.

De tweede helft liep Reutum 1 veelal achteruit. WVV had het meeste balbezit, maar de thuisploeg stond verdedigend sterk en zo gaf het nauwelijks iets weg. Vanuit de counter kon Reutum 1 enkele keren gevaarlijk worden. De grootste kans was er voor Stijn Slaghekke. Hij kon alleen op de keeper af, maar hij wist de keeper niet te passeren.

Tien minuten voor tijd pikte Stijn alsnog zijn goal mee. Een voorzet van Mark wist hij goed binnen te schieten. Enkele minuten later bracht WVV de stand nog terug naar 3-1, maar dit was te laat om er een echt slotoffensief uit te persen.

Volgende week staat voor Reutum de uitwedstrijd tegen DSVD op het programma. Hopelijk kan Reutum 1 de goede serie voortzetten en keert het met drie punten huiswaarts.