HV Stevo 1 verlaat eerste plek na emotionele verliespot

Zaterdag stond voor het eerste team van handbalvereniging Stevo de thuiswedstrijd tegen Navique/SVBO uit Emmen op het programma.

Navique/SBVO stond samen met HV Stevo op een gedeelde eerste plaats en het beloofde dus vooraf al een spannende wedstrijd in sporthal De Ransuil te worden.

De dames uit Geesteren begonnen scherp aan de wedstrijd. Hoewel de dekking sterk stond, liep het in de aanval allemaal iets minder. Ze misten kansen en konden onvoldoende creëren. Hierdoor gingen ze de rust in met een 14-17 achterstand.

Na de rust wisten de speelsters van Stevo 1 de draad goed op te pakken. Ze kwamen terug tot op één doelpunt achter. Maar ondanks dat kregen ze geen grip op de wedstrijd.

In de slotfase speelden ze alles op alles, maar dat was helaas niet voldoende. Ze verloren de wedstrijd met 25-28 en staan daarom helaas momenteel niet meer op de eerste plek. Na afloop van de emotionele wedstrijd vertelden ze hiervoor nog steeds te willen gaan.

Zaterdag 1 december spelen ze uit tegen Hacol’90. Aanvang is 19:45 uur in sporthal Vondersweijde te Oldenzaal.