Meisjesteam van TVC’28 viert kampioenschap

Met nog één wedstrijd te spelen mag het team meisjes onder 11 jaar van TVC’28 zich al kampioen noemen.

Na acht gespeelde wedstrijden heeft nog niemand het meidenteam kunnen verslaan. Mochten ze de laatste wedstrijd op 8 december verliezen, dan delen ze de eerste positie met Bergentheim wat winstpunten betreft.

100+ doelpunten

Het doelsaldo van de MO11 van TVC’28 is indrukwekkend te noemen. Na acht gespeelde wedstrijden staat de teller op 113 doelpunten voor en slechts 4 tegendoelpunten. Het team won wedstrijden met grote uitslagen (25-0), maar speelde ook wedstrijden waar meer weerstand werd geboden.

Feestje vieren

Het kampioenschap werd al op het veld gevierd met de uitreiking van de medailles. In de kantine was er taart, ranja en patat. Ouders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s vierden het feestje mee. Jeugdvoorzitter Paul Olde Dubbelink sprak het team toe, bedankte de trainers (Carmen en Isa Kokhuis alsmede Jarno Veenhuis) en de teamleider (Jos Volmerink) voor hun inzet en overhandigde hen een attentie. De meiden ontvingen ook nog een bedrukt warmloop-shirt, zodat iedereen kan zien dat ze kampioen zijn.

Meidenvoetbal

Het meidenvoetbal bij TVC’28 is de afgelopen tijd sterk gegroeid. Vanaf de meisjes onder 9 jaar t/m de dames is er in iedere leeftijdscategorie een team. Ook is er een recreantenteam bestaande uit vrouwen.

Kampioensteams in de damescompetities kent TVC’28 ook. Vorig seizoen mochten de meiden van MO13 zich kampioen noemen, nu de MO11 en als het eerste damesteam zo doorgaat, worden ook zij kampioen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen