Dynamo 1 wacht belangrijke wedstrijd

Foto: Dynamo Tubbergen

De eerste thuiswedstrijd van het eerste team van Dynamo Tubbergen is gelijk een hele belangrijke.

De rode lantaarndrager, Hake Tjoba uit Klazienaveen, is zaterdag de tegenstander. De belangen bij beide teams zijn groot.

Voor het seizoen begon hadden Dynamo 1 en Tjoba veel overeenkomsten. Beide teams begonnen met nagenoeg een nieuwe selectie aan het seizoen in de eerste divisie en voor beiden stond het woord ‘handhaven’ met grote letters geschreven.

Daar waar de jonge brigade van Johan Booijink en Raymond Keemers 21 punten bij elkaar speelde, ging het bij de dames uit Klazienaveen wat minder. Zij sloegen slechts 8 punten bij elkaar. Helaas was een kwart van de Tjoba punten afkomstig uit Tubbergen. Desondanks nam begin december trainer/coach Tjarko Muis door verschil in visie en gemis aan vertrouwen vanuit het team afscheid van het vlaggeschip van Tjoba.

Tjoba zal met een nieuwe coach en met maar één doelstelling afreizen naar Tubbergen. Winnen! Dat is ook van toepassing voor Dynamo 1. Terugkijkend op de eerste seizoenshelft kan het niet anders dan tevreden zijn. Op dit moment bivakkeert Dynamo op plaats 9 en wil het de aansluiting behouden met de middenmoot. Een middenmoot die heel erg dicht bij elkaar staat en dus zal elk punt belangrijk zijn. Winnen is het enige dat telt voor de oranje-hemden en speelster van de week Suus Kattenbelt.

Kortom… het zal ongetwijfeld een mooie, spannende wedstrijd worden. Om 16.30 uur zal de wedstrijd beginnen in sporthal de Vlaskoel.

Reacties

article
64972
De eerste thuiswedstrijd van het eerste team van Dynamo Tubbergen is gelijk een hele belangrijke.
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20190110/dynamo-1-wacht-belangrijke-wedstrijd/
2019-01-10T19:58:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/10/03185616/dynamo-dames-1-e1537693043893.jpg
Sport