VKC’03 dames komen tekort tegen de titelkandidaat

Foto: VKC'03

Zaterdagavond kwamen de dames van Swol 2 te gast in Tubbergen.

Deze bezoeksters bezetten strak de tweede plaats in de competitie. Met liefst twee coaches aan de kant van het bad, te weten Rob Kienhuis en Raymond Broenink, waren de opdrachten glashelder.

Al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat dit niet de dag van de Tubbergse watersporters zou gaan worden. In alle opzichten waren de dames uit Zwolle VCK’03 te slim af. De voorsprong was in de eerste periode dan ook al direct fors 0-4.

In de tweede periode wist VCK’03 meer weerstand te bieden. In deze periode wist Swol maar een enkel keer te scoren. Vkc wist haar aanvallen echter niet af te maken. Man-meer situaties werden niet goed uitgevoerd en de score voor de Tubbergse bleef dan ook op 0 staan. 0-5.

Ook in de derde periode was het Swol dat de touwtjes in handen had,. VCK’03 kon niet anders dan steeds achter de feiten aan zwemmen. Met de enkele aanval die voor werd ingezet en kon worden uitgespeeld, kwam de thuisploeg in deze periode toch nog twee keer tot scoren. De gasten wisten in deze periode de doelpunten meer als te verdubbelen, zodat VKC’03 op een flinke achterstand werd gezet: 2-12.

In de laatste periode was de opdracht het doelsaldo van Swol beperkt te houden. Laurissa Krom wist, na een blessure van acht maanden, het saldo van VCK’03 met een prachtig intikker op drie te zetten.

Een fikse nederlaag voor de dames uit Tubbergen, die met opgeheven hoofd het water konden verlaten Swol was gewoon een maatje te groot.

Doelpunten

  • Sophie Derkman: 1
  • Laurissa Krom: 1
  • Marly Stopel: 1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen