TVC 1 verliest thuis van STEVO 1

De hoofdmacht van TVC’28 heeft op het eigen honk aan het kortste eind getrokken in een spannende en bij vlagen keiharde derby tegen de evenknie uit Geesteren.

Naar het duel werd wekenlang koortsachtig uitgekeken. Zoals de traditie betaamt kwamen vele supporters van de bezoekende club over de Huyeren naar het sportieve treffen gefietst.

In de eerste helft golfde het spel heen en weer, waardoor nauwelijks een bovenliggende partij aan te wijzen was. Er vielen talrijke kansen te noteren, zonder echte doelpogingen. Wat verder opviel was het hoge aantal overtredingen. De aangevallen speler stortte hierna veelal luidkeels ter aarde.

Ook de tweede helft begon met dit spelbeeld. De ban werd gebroken in een standaardsituatie. De verdediging en keeper van TVC 1 waren niet bij machte een hoge bal te verwerken, die met enig geluk in het doel werd gewerkt. Niet veel later viel het volgende doelpunt in het voordeel van STEVO 1. Ditmaal uit een corner, waarbij het leer tot verbazing van vriend en vijand in het doel van de Tubbergenaren vloog.

Een uitbraak van de gasten luidde het derde doelpunt in. De wedstrijd was gespeeld en de resterende minuten om des keizers baard.

In totaal woonden haast 1.500 toeschouwers de immer beladen pot bij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen