Reutum 1 stelt teleur tegen Reünie

Het eerste elftal van VV Reutum is zondag met 2-1 onderuitgegaan tegen Reünie in Borculo.

Al na een paar minuten kwam Reutum 1 op achterstand. Balverlies van Reutum leidde de voorsprong in. De buitenspeler wist de Reutumse verdediging uit te spelen en zette voor. Met veel pech kwam deze op het hoofd van een verdediger van de bezoekers en deze werkte de bal in eigen doel.

Reutum 1 liet zich de hele wedstrijd de kaas van het brood eten. Telkens was het een stap te laat en Reünie was een stuk feller. Reutum 1 stond niet goed en hierdoor gaf het meer kansen weg. Reünie liet de in eerste instantie nog de kansen onbenut, maar voor rust liep het toch nog uit naar 2-0.

In de tweede helft probeerde Reutum 1 het wel en werd er meer strijd geleverd. Echter, de wedstrijd was al gespeeld.

Tien minuten voor tijd maakte Reutum 1 de aansluitingstreffer na een rake kopbal van Jord van der Aa. Hierna probeerde de ploeg het nog om de gelijkmaker te forceren, maar dat zou ook te veel van het goede zijn geweest. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een verdiende 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Een totale off-day voor Reutum 1 dat het verlies totaal aan zichzelf te wijten heeft.

Hopelijk kan Reutum over twee weken de zaken rechtzetten in de thuiswedstrijd tegen Sportlust Glanerbrug. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt.