Totale ‘off-day’ voor Manderveen 1 in Fleringen

Op deze regenachtige zondag trapte Manderveen 1 ’s middags af in Fleringen.

Fleringen 1 begon veel scherper dan Manderveen 1 aan het duel, wat resulteerde al in de 1-0 voor de thuisploeg. Een afgedwaalde voorzet vliegt over de keeper heen in de bovenhoek.

Na dat doelpunt ging Fleringen 1 door met aanvallen waardoor het met rust al 3-0 stond.

Na rust startte Manderveen 1 beter en gaat de wedstrijd gelijk op. Na de onverwachte 4-0 zakte dat weer weg en pakte Fleringen 1 hetzelfde spel weer op wat ze in de eerste helft ook hadden.

Onder andere door drie penalty’s liep de score snel op. Toen het 8-0 stond maakte Timo Paus nog een overtreding in het zestienmetergebied die hem een rode kaart opleverde. Hierna wist Fleringen nog eenmaal te scoren en toen stond de eindstand op het scorebord: 9-0.

Volgende week treden de Manderveners thuis aan tegen De Lutte. Manderveen 1 zou het veel beter moeten om een thuis een resultaat te halen.