Reutum 1 doet goede zaken

Het eerste elftal van VV Reutum heeft zondagmiddag thuis met 2-0 weten te winnen van directe concurrent LSV.

Reutum 1 had al direct een goede kans om op voorsprong te komen. Mark Morskieft kwam vrij voor de goal en Sam Holsink zette goed voor. Zijn inzet werd echter van de lijn gehaald.

Al snel werd ook LSV gevaarlijk. Een schot van de aanvoerder ging rakelings naast.

In de daaropvolgende fase had LSV het betere van het spel. Reutum 1 had moeite om op de juiste momenten druk te zetten en de bezoekers wisten zich hier goed onderuit te voetballen. Aan doelman Kevin Tulk had Reutum 1 te danken dat het niet op achterstand kwam.

De tweede helft kwam Reutum 1 al snel op voorsprong. Sam Holsink speelde zich goed vrij en schoot de bal rustig in het hoekje achter de keeper. Reutum 1 kreeg in de tweede helft beter grip op het spel van de gasten en bracht zichzelf zo minder in de problemen.

Mark Morskieft wist uiteindelijk de score op 2-0 te brengen. Na een goede combinatie met Sam Holsink kon ook hij zijn doelpuntje meepikken.

LSV werd nog wel enkele malen gevaarlijk maar de verdediging van Reutum 1 stond goed en in de andere gevallen was keeper Kevin een sta in de weg.

Zo hield Reutum 1 eindelijk weer een keer de nul. Met deze 2-0 overwinning hebben de Reutummers goede zaken gedaan en neemt het team afstand van de onderste plekken.

Op paasmaandag staat de uitwedstrijd tegen Twenthe Goor op het programma.