Vasse 1 geeft voorsprong in de tweede helft uit handen

Het eerste elftal van SV Vasse heeft deze zondagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld tegen RSC uit Rossum.

RSC sneed al in de eerste minuut door de defensie van Vasse 1. Kenneth Schuurman kwam goed zijn doel uit en wist een achterstand te voorkomen.

Vasse 1 kwam hier na beter in de wedstrijd en na 10 minuten kwamen de blauwhemden op een 1-0 voorsprong. Stefan Weersink ging vrij op de keeper af maar stiftte de bal op de paal. Max Geerdink Johannink was het scherpst en tikte de rebound binnen.

Vasse 1 bleek in deze fase feller dan RSC en na 30 minuten zorgde Daan Haarhuis voor de 2-0. Jordy Blankenvoort kwam goed mee opzetten, leverde een perfecte voorzet af en Daan Haarhuis kopte de bal knap tegen de touwen. Een smetje op dit doelpunt was dat de maker met een ogenschijnlijk zware blessure het veld moest verlaten.

De tweede helft drukte RSC de blauw-witte ploeg terug. Na 60 minuten kreeg de club uit Rossum een vrije trap rond 20 meter van het doel. Roy Davina wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal strak in de winkelhaak.

In de 75e minuut kwam RSC op gelijke hoogte. Stefan Weersink kreeg de bal zeer onfortuinlijk tegen de hand en de bezoekers kregen hiervoor een penalty. Opnieuw wist Roy Davina wel raad met deze kans en schoot vanaf elf meter de gelijkmaker binnen.

Beide teams creƫerden hierna weinig en de scheidsrechter floot af met een 2-2 eindstand.

Komende zondag is er voor Vasse 1 geen wedstrijdprogramma.