Vasse 1 verliest laatste thuiswedstrijd van Zenderen Vooruit

Het eerste elftal van SV Vasse heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd niet winnend weten af te sluiten en verloor thuis met 2-0 van Zenderen Vooruit.

Vasse 1 kende een aantal wijzigen in de opstelling met het oog op de onvermijdelijke nacompetitie.

De eerste 20 minuten was het zoeken voor Vasse 1 en de bezoekers kwamen via een vrije trap op 0-1 voorsprong. In het tweede deel van de eerste helft kwam Vasse 1 beter in het spel, maar wist het niet te scoren.

In de tweede helft ging Vasse 1 meer op zoek naar de gelijkmaker, maar toch was het Zenderen wat de goal scoorde en de eindstad op 0-2 zette.

Veteranen

Voor de meeste overige teams van SV Vasse is de competitie ten einde, behalve voor de veteranen. Zij treden komende zondag om 2 juni aan in de altijd lastige uitwedstrijd bij de leeftijdsgenoten van VV Manderveen, maar kunnen daar wel goede zaken doen om de eretitel Algeheel kampioen der Twentse Veteranen – die afgelopen zondag werd binnengehaald – nog meer glans te geven. Deze derby is vrij toegankelijk voor het publiek, waarbij er waarschijnlijk om 9.30 uur wordt afgetrapt op het sportpark in Manderveen.