KV Mander zeer verguld met titel sportploeg van het jaar

Foto: KV Mander

Tijdens het derde Jumping Schröder Sportgala van de gemeente Tubbergen afgelopen week zijn de klootschieters van Mander uitgeroepen tot sportploeg van het jaar.

Het toekennen van deze titel is een mooie waardering van de Sportraad Tubbergen voor de bijzondere prestaties van KV Mander in het afgelopen seizoen. De ploeg schreef historie door in één seizoen alle nationale titels te veroveren. Dit bewijst maar eens temeer dat klootschieten een sport is die in de gemeente Tubbergen zeer serieus wordt genomen.

Naast het eerste team van Manderse klootschieters was tevens topschutter Mark Tijkorte genomineerd voor de titel sportman van het jaar.

Bijzonder trots

In een volle tent op het terrein van Jumping Schröder werd onder toeziend oog van o.a. burgemeester Wilmien Haverkamp en Sportwethouder Roy de Witte de prestigieuze prijs van sportploeg van het jaar door president Jan Dijkema van de Internationale Schaatsunie (ISU) uitgereikt aan KV Mander. De schutters van KV Mander waren enorm blij en trots met het winnen van deze mooie prijs want het winnen van deze prijs is immers nog niet eerder voorgekomen in de historie van de klootschietvereniging.

Onlangs werd het succesvolle team na afloop van een klootschietwedstrijd warm onthaald bij sponsor Watermolen Bels, waarna een gezellige avond volgde.

Foto

Op de foto staan coach Richard Blankenvoort (links) met de succesvolle schutters Arjan, Robert en Rene Blankenvoort, Bart Kamphuis, Walter Kock, Mark oude Luttikhuis, Robert Meijer, Mark Tijkorte, Coen Schuurman en Marco Veenhuis samen met sponsor Martin Bels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen