FC Twente opent het seizoen tegen een gemeentelijk combinatieteam in Fleringen

Foto: VC Fleringen

VC Fleringen is op 29 juni gastheer voor een duel tussen een regioteam uit de gemeente Tubbergen en FC Twente.

Evenals vorig jaar wordt in de voorbereiding een wedstrijd in Fleringen gespeeld, maar nu is Twente terug op het hoogste niveau in de eredivisie. En hoe die selectie er precies uit gaat zien kan dan iedereen gewaarworden, want Ted van Leeuwen kan heel wat eerder op stap gaan voor jong Spaans talent wat de huidige selectie moet aanvullen en in staat stellen in de eredivisie mee te kunnen.

De Enschedeƫrs komen niet alleen met een nieuwe staf onder leiding van Garcia Garcia naar Fleringen, maar brengt dus
ook een nieuwe spelersgroep mee. FC Twente wil daarom graag twee wedstrijden spelen van een uur om alle spelers voldoende speeltijd te kunnen bieden. Er wordt daarom ook door twee teams uit de gemeente Tubbergen tegen beide teams van FC Twente aangetreden.

Combiteam

Van elke club in de gemeente Tubbergen zijn drie spelers uitgenodigd zodat ook hier een groep van 27 spelers voor twee teams beschikbaar is. Zowel STEVO, TVC’28, De Tukkers, MVV’29, VV Reutum, VC Fleringen, VV Langeveen, SV Vasse als VV Manderveen leveren een aanvaller, een verdediger en middenvelder. De Fleringer trainers Hielke aan de Stegge en Wilco Broekhuis begeleiden de teams van de regio Tubbergen. Zij hebben een tweetal doelverdedigers uitgenodigd, zodat de selectie van de regio Tubbergen uit 29 spelers bestaat.

Roy Kreuwel van STEVO en Ruud Hesselink van TVC’28 zijn de aangewezen doelverdedigers. De voorzitters van alle verenigingen hebben hun trainers gevraagd de spelers te selecteren van hun club en deze bij de technische commissie van VC Fleringen aan te melden.

Op 29 juni begint de eerste wedstrijd om 15 uur en het tweede treffen staat op de rol om 16.15 uur.

Kaartjes

Volwassenen betalen 7,50 euro en kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro. Toegangskaarten zijn op de wedstrijddag te verkrijgen aan de kassa, maar ook in de voorverkoop vanaf 8 juni bij het secretariaat in de Grolsch Veste, Primera en bij Soccer Inside in Tubbergen, in de kantine bij de VC Fleringen en bij de kiosk Ome Toon in Oldenzaal.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

'

Reacties

article
68543
VC Fleringen is op 29 juni gastheer voor een duel tussen een regioteam uit de
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20190605/fc-twente-opent-het-seizoen-tegen-een-gemeentelijk-combinatieteam-in-fleringen/
2019-06-05T16:10:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/06/05160803/VC-Fleringen-sportcomplex-e1563725504414.jpg
Sport