Werkzaamheden bij SV Vasse staan niet stil tijdens de zomerstop

Terwijl menig speler en supporter nog geniet van een welverdiende vakantie, zijn talloze vrijwilligers van de Vasser voetbalclub aan het werk geweest om het complex klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Er zijn verder ook diverse werkzaamheden geweest, waarmee SV Vasse investeert in de toekomst.

Duurzaamheid

Dankzij degelijk financieel beleid, subsidies en met hulp van het Energiefonds Twente zijn er de afgelopen maanden flinke stappen gezet om sportcomplex ’t Lankamp te verduurzamen. Zo is aan het eind van vorig seizoen door Meijer Installatietechniek een nieuwe, energiezuinige ketel geplaatst.

Onder leiding van Jelle Veer, Daan Haarhuis en Wim Nijhuis, werden er 38 zonnepanelen van de firma Agro-NRG geplaatst op het platte dak van de kleedkamers.

Woensdag zijn door de firma OVI uit Enschede de lampen in de veldverlichting vervangen door duurzame LED-lampen. Tevens zijn deze beter afgesteld op de velden.

Berging

Veel werkzaamheden op en rond het complex worden door een ploeg vutters uitgevoerd. Onder leiding van Gerard Braakhuis en Jan Wientjes is er voor hen een nieuwe berging met meer werkruimte gecreëerd.

Velden

Jan Kamphuis, Max Bolscher en Mark Sleiderink hebben in tijden van droogte ervoor gezorgd dat de velden besproeid werden. De manier van sproeien en de tijdsinvestering is echter verre van efficiënt. Het clubbestuur van is op dit moment met allerlei partijen in gesprek om in de toekomst te kijken naar de beste manier voor het onderhouden van de velden.

Klusavond

Naast deze ‘grote’ werkzaamheden liggen er nog een heleboel ‘kleine’ klussen te wachten. Het bestuur roept daarom de leden op om vrijdagavond 30 augustus vrij te houden en dan de handen uit de mouwen te steken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden