Dynamo 1 speelt eerste thuiswedstrijd tegen Weerselose buren

Foto: TV 1860 Lich

Zaterdag speelt het eerste team van Dynamo Tubbergen haar allereerste thuiswedstrijd van het seizoen.

In de eerste divisie worden er dit seizoen nog meer wedstrijden dicht bij de deur gespeeld dan vorig seizoen. Zo is het aantal Twentse teams gestegen naar 7. Zaterdag ontvangt Dynamo 1 de buren uit Weerselo. Zij zijn afgelopen seizoen gepromoveerd ten koste van Bolsward.

Dynamo 1 is al een tijdje geleden begonnen met de voorbereiding. Er zijn een paar wijzigingen geweest ten opzichte van vorig seizoen. Zo zijn Nanne Leferink (uit dames 3) en Marieke Roelofs (uit eigen jeugd) in de plaats gekomen van Manon Steggink en Kira Steggink. Ook staat er een andere hoofdtrainer voor de groep. De Haaksberger Dennis Polman heeft het stokje overgenomen van Johan Booyink.

Het Tubberger paradepaardje heeft er al een mooie, goede voorbereiding op zitten. Zo wist het zich te plaatsen voor de volgende bekerronde. Met goed spel en veel enthousiasme wist Dynamo 1 te winnen van Krekkers 1, Tornado 1 en Trivos. Op 26 oktober zal dan in eigen hal worden gestreden tegen topdivisionist Donitas uit Groningen en WVC Volley (ook eerste divisie) uit Wierden.

Afgelopen weekend werd – zoals al te lezen was op dit medium – de eerste wedstrijd van de competitie gewonnen. Zwaarbevochten werd er een 3-2 overwinning behaald. Zaterdag mag Dynamo in eigen huis aantreden tegen WEVO’70. Zij wisten in hun eerste duel knap 2 punten uit Ootmarsum mee te nemen. Het belooft een mooie partij te worden. Samen met speelster van de week Pam Mittendorff zullen de oranje-hemden er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. Om 16.30 uur zal de wedstrijd beginnen in sportcentrum de Vlaskoel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden