Handbaldames van De Tukkers winnen opnieuw in eigen huis

Afgelopen zaterdag speelde het eerste handbalteam van De Tukkers hun vijfde wedstrijd van de competitie.

Tegenstander DSS uit Heemskerk werd in de eerste minuten van de wedstrijd verrast door het snelle en doelgerichte spel van de Albergenaren. De ruimtes werden in de aanval gecreƫerd, zodat midspeelster Femke Keupink meerdere malen tot scoren kon komen. Ruststand 15-11.

Een sterke start van de tweede helft zat er aan de kant van De Tukkers 1 niet in. Het spel begon slordig en er werden vier open kansen, gemist waardoor DSS terug in de wedstrijd kon komen. Een stand van 22-22 werd genoteerd op het scorebord.

De Tukkers wist alsnog weer uit te lopen baar twee doelpunten verschil en de wedstrijd vervolgde zich in gemiste en benutte kansen van beide kanten. Zo bleef het tot aan het einde spannend.

Het team van coaches Arjan Averink en Olga Assink kon uiteindelijk de punten in eigen huis houden. Eindstand 27-26.