Canisius maakt selectie voor WK scholenvolleybal bekend

Scholengemeenschap Canisius heeft de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap scholenvolleybal bekendgemaakt.

Twaalf meiden van vijf verschillende clubs uit de regio gaan namens Canisius Nederland vertegenwoordigen op het WK dat van 20 tot en met 31 mei 2020 wordt gehouden in Brazilië.

Intensief programma

De selectie traint elke dinsdag tijdens het 5e en 6e lesuur onder leiding van trainers Erwin Elfrink en Thijs Oosting. Naast de trainingen onder schooltijd staat er een trainingsstage gepland van 18 t/m 20 november, waarbij er meerdere trainingen/ oefenwedstrijden en teambuildingsactiviteiten op de planning staan.

Daarnaast zal het team hun uiterste best moeten doen om de begroting van ruim 30.000 euro rond te krijgen. Ze werven sponsoren, organiseren sponsoracties en zetten zich op allerlei manieren in om het einddoel te behalen.

De selectie

Anouk van Leusen, Benthe Lenferink, Eline Rohaan, Isabel Kraan, Madee ten Berge, Pien Weghorst en Romy Kolmschot (allen van Krekkers Harbrinkhoek), Danique Lubberman (Dynamo Tubbergen), Indy Maathuis en Lotte Wissink (beide Tornado Geesteren), Marit Dierink (Esch Stars Vasse) en Pien Grooters (Havoc uit Haaksbergen).

Reacties