Jolly Jumpers herstart de Kidsclub

Tijdens de ‘intelligente lockdown’ lag ook vereniging Jolly Jumpers stil, want sportcentrum De Vlaskoel was gesloten en er mocht niet meer gebasketbald worden.

Nu premier Rutte heeft uitgesproken dat er weer buiten getraind mag worden, ging gejuich op bij de Tubbergse basketbalclub. Reden genoeg namelijk om te kijken naar de mogelijkheden, met de RIVM-regels in het achterhoofd.

De jeugdteams zijn opnieuw ingedeeld, zo ook de Kidsclub. Eerder dit seizoen kwamen zij om de week op de zaterdagochtend bijeen, maar dit is nu aangepast. Momenteel kunnen kinderen daar elke zaterdag tussen 10 en 11 uur terecht voor een uurtje buiten basketballen.

Aan de animo zal het niet liggen. “Het is erg leuk om te zien dat de groep iedere week groter wordt”, aldus één van de trainsters. Er wordt net als in de sporthal spelenderwijs kennis gemaakt met basketbal. Het enige wat nu anders is, is dat alles buiten achter de sporthal plaatsvindt. Iedereen vanaf 4 jaar is van harte welkom en dat is in ieder geval tot aan de zomervakantie vrijblijvend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden