Komst van rockster doet Albergen sidderen van spanning

Nog een jaartje en dan viert Albergen een lustrum. Op zaterdag 13 en zondag 14 september staat alweer voor de 4e keer de 24-uurs Solexrit Albergen op het programma. Een weekend dat allang niet meer alleen bestaat uit enkel rijden op een oude solex, maar wat garant staat voor amusement, diverse optredens en vermaak voor jong en oud. Dit jaar zullen maar liefst 30 deelnemende teams aan de start verschijnen.Met gepaste trots heeft de organisatie van dit feestweekend reeds bekend mogen maken dat op de zaterdagavond niemand minder dan Bruce Springsteen (Coverband) de tent op zijn kop zal gaan zetten. De band is in 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Bruce Springsteen coverbands, met dito indrukwekkende staat van dienst en met vele optredens in binnen- en buitenland. Bij deze tribute aan het icoon uit New Jersey kun je eenzelfde sfeer verwachten als bij Bruce Springsteen en zijn E Street Band. Kortom, een spetterend concert vol met het ‘Best of the Boss’ en veel interactie tussen band en publiek.

pi2sn5gpklxw84uca83fbt8tq

Kaartverkoop begonnen
De kaartverkoop is vandaag van start gegaan. Naar verwachting zal er een run op kaartjes ontstaan, het advies luidt dan ook op er op tijd bij te zijn! Kaarten zijn dagelijks vanaf 09.00 uur verkrijgbaar bij Café Morshuis in Albergen (’s woensdags gesloten en tijdens de bouwvak geopend vanaf 16.00 uur).

De deelnamelijst is al bijna helemaal gevuld. De 24-uurs Solexrit van Albergen wordt ieder jaar geroemd om haar unieke sfeer, op het rennerskwartier en in de feesttent. Verschillende formaties, bestaande uit zowel dames als heren van verschillende leeftijden, gaan gedurende een compleet etmaal de sportieve strijd met elkaar aan. Uit het zuiden van het land zijn wederom een aantal teams vertegenwoordigd. En ook wordt weer voor goede doelen gereden. De laatste deelnemers kunnen zich, tot uiterlijk 30 juli aanstaande, melden via www.solexritalbergen.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €95 per team.

hghqdh2rdlyumnlgoxj77vhdq

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen