Rabobank dankt enthousiaste Rabokids voor ‘wilde boel’

Duizenden jonge avonturiers hebben gisteren een spannende junglemiddag beleefd tijdens de jaarlijkse Spaardag. Een cadeautje van de Rabobank, als beloning voor het sparen.

De Rabo Spaardag is al jaren een begrip. Het spaargedrag van de kinderen van 3 t/m 12 jaar wordt jaarlijks beloond met een leuke activiteit. De Rabobank vindt sparen belangrijk en zo proberen wij een bijdrage te leveren aan de financiële bewustwording van de jeugd. Dit jaar organiseerde Rabobank Noord Twente een avontuurlijke junglemiddag in de sporthallen te Albergen, Almelo, Tubbergen, Vriezenveen en Wierden.
gim9urotc1b8rb5g0dv8zxfzc
Avontuurlijke junglemiddag
De 5 sporthallen waren omgetoverd tot een echt oerwoud. In samenwerking met lokale (sport)verenigingen zijn activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een spannend parcours door de jungle, workshops trommelen en kokosnoten gooien. Ook konden de jonge avonturiers klimmen en klauteren op springkussens, op de foto met een slang of papegaai en genieten van het optreden van Jungle Jack en Prairi Pipp van de Jungleclub.
Om de kinderen meer te leren over het omgaan met geld kregen ze hun eigen Jungle Bankpas. Daarmee konden ze een ijsje, drankje en souvenir betalen.
“Wij kijken terug op een fantastische Rabo Spaardag. Ook dit jaar was het weer één groot feest samen met onze jonge spaarders. Alle (sport)verenigingen en kinderen: bedankt!”, zo laat de Rabobank weten.
bavedaydzbw8g1gtbbxxildzy
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen