Van Boxtel neemt Jahoor! Audiciens over

Foto: Van Boxtel

De winkels van het failliete Jahoor! Audiciens openen binnenkort hun deuren als Van Boxtel hoorwinkels. Het gaat om vestigingen in Tubbergen, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Raalte en het serviceadres in Almelo. Hiermee komt het totaal aantal vestigingen van de Brabantse hoorspecialist op 62.

Van Boxtel richt zich in deze vestigingen niet enkel op nieuwe klanten, maar neemt ook de zorg van de huidige klanten en service van hoortoestellen over. Na een aanpassing van de naamgeving volgt op een later moment een verbouwing zodat de winkels in lijn zijn met de warme en uitnodigende huisstijl van Van Boxtel hoorwinkels.

“Enkele jaren geleden hebben we een aantal strategische keuzes gemaakt om onze groei te kunnen waarborgen. Wij zijn van oorsprong een Brabants familiebedrijf, maar we hebben de ambitie om uit te breiden en ons in het hele land te vestigen”, zegt Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels. “De overname van Jahoor! Audiciens is een direct resultaat van onze doelstelling om ook in het oosten van Nederland aanwezig te zijn. Voor de vaste klanten van Jahoor Audiciens verandert er weinig. Zij kunnen nog steeds bij de voor hen vertrouwde medewerkers in de winkel terecht voor gehoormetingen en -advies. Bovendien ontvangen zij de professionaliteit en service die al 60 jaar kenmerkend is voor Van Boxtel hoorwinkels.”

De 8 Garanties

Van Boxtel hoorwinkels hanteert de ‘Acht Garanties’. Deze uitzonderlijke aanpak garandeert o.a. een persoonlijke benadering en een gratis proefperiode van het nieuwe hoortoestel. Verder kunnen klanten rekenen op een gratis hoormeting, directe levering van hoortoestellen en gratis onderhoud. De declaratie wordt bovendien zoveel mogelijk rechtstreeks met de zorgverzekeraar afgehandeld.

Opening

Binnenkort kunnen huidige en nieuwe klanten bij de Van Boxtel hoorwinkels in Almelo (Grotestraat 119), Raalte (De Plas 3), Tubbergen (Grotestraat 23), Haaksbergen (Molenstraat 31) en Lichtenvoorde (Nieuwmarkt 67) terecht voor een gratis hoormeting en een ruim assortiment aan hooroplossingen en gehoorbescherming.

De openingstijden en telefoonnummers van de vestigingen blijven onveranderd. Ook zullen de vestigingen tijdens de overgang naar Van Boxtel hoorwinkels gewoon geopend blijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen