Interim-directeur aangesteld bij Stichting Welzijn Tubbergen

Kees Barendsen
Kees Barendsen
Foto: SWTD

Op het kantoor van de Stichting Welzijn Tubbergen maakt op dit moment een tijdelijke directeur de dienst uit. Dit ter vervanging van André Reimerink.

André Reimerink, directeur van Stichting Welzijn Tubbergen, is al enige tijd ziek. Het perspectief op zijn herstel is goed te noemen, maar dit zal naar verwachting nog meerdere maanden duren.
I.v.m. het overdragen van enkele zorgtaken van het rijk naar de gemeente, zal er ook op het welzijnsvlak veel gaan veranderen. Vanaf 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de jeugdzorg, de nieuwe WMO en de participatiewet. Stichting Welzijn Tubbergen wil graag daaraan meewerken. Om die reden heeft het bestuur van de Stichting ervoor gekozen op zoek te gaan naar een interim-directeur. Deze is gevonden in de persoon van Kees Barendsen.
Barendsen, 51 jaar, woont met zijn gezin in Denekamp. Hij is sedert april 2014 verantwoordelijk voor de ontmanteling van Trimaran, de welzijnsorganisatie van Dinkelland. Vanuit zijn eigen HR-adviespraktijk gaat hij als interim directeur bij de SWT aan de slag. Naast de aansturing van het team in Tubbergen, is Barendsen de gesprekspartner voor gemeente(n) en andere organisaties, waarbij hij een bijdrage levert aan de verdere doorontwikkeling van het welzijnswerk in Tubbergen, ook na 1 januari 2016.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen