Onderneem! op zoek naar economische visionair

Foto: Onderneem!

De onlangs ingestelde klankbordgroep van ondernemers, bekend onder de naam Onderneem!, is op zoek naar iemand die hen gaat helpen de economische visie 2016-2030 voor de gemeente Tubbergen nader te formuleren.

De economische visie moet vervolgens vertaald worden naar een praktische uitvoeringsagenda en een concreet actieplan voor 2016-2018.

Onderneem! zoekt iemand die het proces om te komen tot deze economische visie begeleidt. Hierbij is het zorgen voor een breed draagvlak van groot belang. “We zoeken iemand met een frisse blik, die inspiratie en innovatie kan brengen. We willen vooral een heel praktisch en uitvoerbaar actieplan opleveren, waaraan een goede en gedragen visie ten grondslag ligt. En we willen vaart maken! In december moet de economische visie met het actieplan al klaar zijn. Dit vraagt dus ook om pit en daadkracht”, laat woordvoerder Marcel Krikhaar namens de klankbordgroep weten. “Een binding (woon en/of werk) met de gemeente Tubbergen heeft daarbij onze voorkeur.”

Wie interesse heeft om de eerder genoemde uitdagingen aan te gaan, mag zich melden bij Marcel Krikhaar (tel. 0546-442818 of 06-20430502, [email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen