Deterink heel trots op nieuwe vestiging in hartje Geesteren

Met man en macht is de afgelopen periode gewerkt om de nieuwe vestiging van Deterink, in het centrum van Geesteren, vandaag te kunnen openen.

Aldus geschiedde, en wel door Dorpsbelang-voorzitter Herman Huis in ’t Veld en een vertegenwoordiger van de RegioBank. Even later werden uit vreugde ballonnen de lucht in gelaten en champagne uitgedeeld. Dit alles onder toeziend oog van grondlegger Hennie Deterink en zijn vrouw Christien, die met zichtbaar veel tevredenheid aanschouwden dat de derde vestiging van het bedrijf geopend werd. “Het is een heel bijzonder jaar voor ons. We bestaan 25 jaar en deze vestiging in Geesteren, naast onze vestigingen in Denekamp en Tubbergen, is daarmee een geweldige mijlpaal. Het was voor ons een hartstikke mooie kans om de RegioBank in Geesteren voort te zetten”, aldus directeur Jean Paul Deterink. De Molenbeek was voorheen de filiaalhouder hiervan.

Morgen is er tussen 13.00 en 17.00 uur open huis voor iedereen die een kijkje wil nemen in het pand dat zetelt in De Aanleg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen