Schrameijer Meubelen viert het 40-jarig jubileum

Gea Schrameijer en haar rechterhand, Hilda Poortier
Gea Schrameijer en haar rechterhand, Hilda Poortier
Foto: Schrameijer Meubelen

In 1976 startten Hennie en Gea Schrameijer met de verkoop van kasten en tafels vanuit een schuur naast de woonboerderij in Geesteren. Nu, 40 jaar later, staat er aan de Molenstraat in Tubbergen een gerenommeerde meubelzaak.

Gea en haar rechterhand/verkoopster Hilda Poortier vieren dit jubileum graag samen met de klanten. De zomermaanden staan daarom bij Schrameijer Meubelen bol van de aanbiedingen. Het bedrijf is vernieuwend, verjongend en beschikt over jarenlange ervaring. Van een stoere landelijke of juist industriële touch tot de meest heerlijk zittende banken en een ruime keuze in eetkamerstoelen, zowel klassiek, landelijk, industrieel als modern. Dat komt allemaal samen onder één dak.

Meubelmakers, smid en een gratis styliste

Naast de vele reeds bekende leveranciers beschikt Schrameijer Meubelen over diverse nieuwe, jonge merken. De meubelzaak werkt samen met leveranciers als Haros, Meubitrend, Urbansofa, Riverdale en Koopmans, waardoor maatwerk wordt geleverd in banken en fauteuils. Diverse keren per jaar wordt de winkel aangevuld met de nieuwste collecties. Daarnaast heeft de Tubbergse meubel- en interieurzaak nog altijd eigen ambachtelijke meubelmakers, waardoor het bedrijf alle gewenste maten van tafels, kasten en tv-meubelen kan leveren in de kleur en afwerking die de klant wenst. Ook kan Schrameijer inspelen op de industriële look die tegenwoordig trendy is in meubelland. Er wordt nauw samengewerkt met een heuse smid om ook op dat vlak met klanten plannen te kunnen smeden.

Bij Schrameijer Meubelen hoeven klanten bovendien geen extern interieuradvies in te schakelen. De styliste van de meubelzaak komt namelijk gratis bij hen thuis en bespreekt de mogelijkheden met betrekking tot de inrichting en aankleding van hun huis.

Openingstijden

Schrameijer Meubelen is van woensdag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.30 uur ’s middags. Op zaterdag is de zaak tot 17.00 uur geopend en op zondag ook, terwijl dan de deuren om 12 uur openen. Donderdagavond is het bedrijf tot 21.00 uur geopend.

Tot ziens bij Gea en Hilda!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen