Gratis kinderboeken vol ‘grumor’ verkrijgbaar bij Total Mos

Foto: Redactie

Veel lezen is goed, zeker voor opgroeiende kinderen. Wat is dan nog beter dan een spannend boek door een bekroond auteur?

Spaar daarom nu bij Total Tankstation Mos in Geesteren voor 6 toptitels van kinderboekenschrijver Paul van Loon, die maar liefst 10 keer een prijs van de Nederlandse Kinderjury heeft gewonnen. “Deze actie loopt tot 31 december, maar op is op. Het kan dus best zijn dat het al deze maand einde oefening is en dat er geen kinderboeken meer verkrijgbaar zijn”, benadrukt filiaalhouder Rob Mos.

Paul van Loon

Paul van Loon zit ruim 30 jaar in het vak en heeft al meer dan 100 boeken geschreven. Het genre dat hij beoefent noemt hij zelf ‘grumor’: griezelen met humor. Zijn bekendste boeken zijn de reeks over Dolfje Weerwolfje en de reeks De griezelbus. Van beide zijn ook een musical en een film gemaakt. Ook het kleine heksje Foeksia behoort na het verschijnen van een bioscoopfilm tot zijn bekendere creaties.

Actievoorwaarden

Bij elke 10 liter brandstof ontvangt men een stempel en 5 hiervan geven vervolgens het recht op een naar keuze uit te zoeken boektitel. Dus voor iedere 50 liter brandstof die getankt wordt, krijgen automobilisten gratis een spannend kinderboekje mee naar huis.

De actie is afgelopen zaterdag van start gegaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen