MeulenbeltZorg zet cliënten, vrijwilligers en jubilarissen in het zonnetje

Met een veelzijdig programma voor bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers stond MeulenbeltZorg in Tubbergen gisteren stil bij haar 20-jarig bestaan.

Overdag stonden de bewoners van de zorglocatie van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en de thuiszorgcliënten in het zonnetje. Zij werden getrakteerd op een heerlijke brunch met muzikale omlijsting. In de avond was er een feestelijke bijeenkomst voor medewerkers en vrijwilligers, waarbij de jubilarissen worden gehuldigd.

Wijkzorg

Naast het 20-jarig bestaan van MeulenbeltZorg biedt TMZ inmiddels ook 10 jaar wijkzorg in Tubbergen, Geesteren en omgeving. “We willen deze bijzondere mijlpalen niet ongemerkt voorbij laten gaan”, vertelt Jos van der Wal, regiomanager van TMZ. “We gaan er samen een gezellige dag van maken en maken van de gelegenheid gebruik om onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje te zetten.”

Bewoners

Om 10 uur vertrok een groep bewoners van MeulenbeltZorg naar ’t Oale Roadhoes voor een luxe brunch met muzikale omlijsting van Theo Oude Avenhuis. Voor bewoners die niet in staat waren om hierheen te gaan, is er binnen MeulenbeltZorg een smakelijke brunch georganiseerd. Henk Wanschers zal hierbij zijn muzikale kunsten gaan vertonen.

Elke bewoners/cliënt mocht een introducé mee laten genieten van de brunch. In de avond konden bewoners genieten van een broodmaaltijd met een afsluitend ijsje van ijssalon Jut & Jul.

Medewerkers en vrijwilligers

’s Avonds was er een feestelijke bijeenkomst voor medewerkers en vrijwilligers van MeulenbeltZorg, opnieuw bij ’t Oale Roadhoes. Er werd hierbij van de gelegenheid gebruikgemaakt om jubilerende medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje te zetten als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet.

25 jaar in dienst

  • Nicole Hermes
  • Rowenna Thijert
  • Marijke Oude Geerdink (vrijwilliger)

12,5 jaar in dienst

  • Mia Holsink (vrijwilliger)
  • Agnes Oude Luttikhuis (vrijwilliger)
  • Annemarie Holsink
  • Mark Boonstra
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen